10x Finland Podcast

Synopsis

10X tarkoittaa kymmenen kertaa paremmin (tai helpommin, nopeammin, halvemmin...). Se on uusien digitaalisten tuotteiden ja palveluiden suunnittelun ja markkinoinnin lähtökohta. Se on voima ja mahdollisuus, joka järjestää maailmaa uuteen malliin ennenäkemättömällä vauhdilla.Kuinka Suomi voi pärjätä tällaisessa maailmassa, kuinka suomalaisen organisaation pitäisi kehittyä ja kasvaa tässä ympäristössä ja kuinka yksittäinen ihminen voi löytää omat 10X-mahdollisuutensa?10X Finland on podcast-keskustelujen sarja, joissa etsitään oikeita kysymyksiä, oikeita vastauksia ja käytännön keinoja onnistua ja voida hyvin hypermuutoksen keskellä.

Episodes

 • Jakso 54: Musiikkibisneksen digikatastrofi ja uusi nousu

  Jakso 54: Musiikkibisneksen digikatastrofi ja uusi nousu

  12/03/2020 Duration: 01h34min

  Asko Kallonen on Warner Music Finlandin tuotantopäällikkö, jonka ala on valinnut kymmenen kertaa vuoden tuotantopäälliköksi. Hän on työskennellyt monien tunnetuimpien suomalaisten muusikoiden ja bändien kanssa, kuten vaikkapa HIMin, Lordin, Chisun ja Antti Tuiskun. Matkan varrella hän on ehtinyt olla myös muusikko, radiojuontaja, yrittäjä, Idols-tuomari ja leipuri. Musiikki oli ensimmäisiä sisältöbisneksiä, jotka internet romautti. Nyt alan liikevaihto nousee kohisten kohti samoja lukuja kuin ennen romahdusta. Tässä jaksossa hyppäämme Asko Kallosen seurassa musiikkiliiketoiminnan viime vuosikymmenten digitaaliseen vuoristorataan. Pitäkää siis pipoista kiinni.

 • Jakso 53: Koska painetaan kaasua ja koska jarrua

  Jakso 53: Koska painetaan kaasua ja koska jarrua

  28/02/2020 Duration: 01h53min

  Sanna Leino pitää suosittua Stressitohtori-blogia ja on juuri julkaissut samannimisen kirjan. 10X Finland Podcastissa pohditaan yleensä teknologisia ja muita murroksia ja niiden tarjoamia mahdollisuuksia. Tässä jaksossa pureudumme suorittamisen sisarilmiöön, stressiin. Se on ajoittain välttämätön ja luonnollinen osa elämää, mutta jos keho jää kylpemään stressihormoneihin, se lopulta romahtaa. Mikä on siis kaasun ja jarrun oikea suhde? Asia on paljon monipuolisempi ja monimutkaisempi kuin moni kuvittelee. Puhumme itsetuntemuksesta, lapsuudesta, pelosta, treenaamisesta, unesta, alkoholista, johtamisesta, epämukavuusalueella ponnistelusta ja paljon paljon muusta.

 • Jakso 52: Millaista on nykyajan ja tulevaisuuden sota

  Jakso 52: Millaista on nykyajan ja tulevaisuuden sota

  30/01/2020 Duration: 01h34min

  Jyri Kosola on upseeri ja insinööri. Puolustusvoimien tutkimusjohtajana työskentelevä insinöörieversti Kosola päätti tulevan ammattinsa jo kuusivuotiaana ja on sittemmin viettänyt yli 30 vuotta sotatekniikan parissa. Mikään elämänalue ei enää säästy disruptiolta, ei myöskään vihollisuuksien ylläpito, joko erilaisten konfliktien tai varsinaisen taistelun muodossa. Kuinka autonomisia aseet voivat olla ja miten ihminen pärjää niille? Miten piiloudutaan ja hämätään, kun dronet ja sensorit näkevät kaikkialle? Miten muodostetaan tilannekuva, kun informaatiota on ylenpalttisesti lukuisissa ulottuvuuksissa? Ja lopulta, miten muuttuva sodan käsite vaikuttaa johtamiseen, aseistukseen, valmistautumiseen ja rauhan ylläpitämiseen?

 • Jakso 51: Miten rakennetaan energiatehokas talo

  Jakso 51: Miten rakennetaan energiatehokas talo

  26/12/2019 Duration: 01h14min

  Mika Airaksela johtaa Rakennusliike Reposta, joka on Suomen suurimpia asuntorakentajia, energiatehokkaan rakentamisen edelläkävijä ja kiivas kokeilija. Ennen rakentajan uraansa Mika oli DJ, työpäivän jälkeen hän hyppää kilpa-auton rattiin. Reponen on rakentanut useita puukerrostaloja, mutta kieltäytyy vannomasta vain yhden materiaalin nimeen. Energiatehokkuus on niin paljon muutakin. Tämä podcastin jakso on tarkoitettu niille, joita kiinnostaa kaupunkien ja rakentamisen tulevaisuus sekä mahdollisimman päästötön asuminen. Pureudumme ilmanvaihdon, talotekniikan ja materiaalien haasteisiin sekä suomalaisen osaamisen tilaan ja tulevaisuuteen.

 • Jakso 50: Kekseliäisyys yhdessä eurooppalaisten arvojen kanssa on meidän mahdollisuus

  Jakso 50: Kekseliäisyys yhdessä eurooppalaisten arvojen kanssa on meidän mahdollisuus

  29/11/2019 Duration: 01h36min

  Tomas Hedenborg on Suomen ja Euroopan tärkeimpiä teknologiavaikuttajia, vaikka suuri julkisuus ei häntä tunne. Hän on elämässään uuden alussa, sillä hän on juuri päättänyt työnsä teollisuusautomaatiota tekevän Fastemsin johtajana sekä Euroopan teknologiayritysten kattojärjestön Orgalimin presidenttinä. Jälkimmäinen on muuten mantereemme teollisuuden tärkein ääni Brysselissä ja sen jäsenyritysten yhteenlaskettu liikevaihto on yhtä suuri kuin koko Ranskan kansantuote. Puhumme Tomasin kanssa innovaatioiden luonteesta, välttämättömyydestä ja johtamisesta sekä roboteista ja Euroopasta. Vietämme myös hämmentyneen hetken suomalaisen innovaatiojärjestelmän äärellä. Se oli mahdollisesti maailman paras, mutta nyt kuulemma palasina pajan lattialla.

 • Jakso 49: Miten johdetaan

  Jakso 49: Miten johdetaan

  30/10/2019 Duration: 01h54min

  Kai Seikku on johtaja, jonka suuri julkisuus ja Google-haku tuntee miehenä, joka sai potkut makkaratehtaasta. Ammattipiireissä hän on piikiekkoyhtiö Okmeticin arvostettu toimitusjohtaja, hallitusammattilainen, mentori, neuvonantaja, visionääri ja sijoittaja – ja tänä päivänä myös Suomen johtavia Kiinan-tuntijoita. Lisäksi hänellä on neljä poikaa ja hän lukee paljon paperisia sanomalehtiä. Tässä 10X:n jaksossa puhumme Kain kanssa itsensä johtamisesta, kasvuyritysten johtamisesta, hyvästä hallitustyöskentelystä sekä tietysti Kiinasta. Olit sitten liikkeenjohtaja tai ajan suurista virroista kiinnostunut kansalainen, tämä keskustelu on johtamistaidon gourmet buffet, josta voi ammentaa moniin tarpeisiin ja makuihin.

 • Jakso 48: Millaista muutosta saa miljardisijoituksilla?

  Jakso 48: Millaista muutosta saa miljardisijoituksilla?

  25/09/2019 Duration: 01h38min

  Anna Hyrske pysähtyi 19 vuotta sitten kysymään työnantajaltaan, onko sijoittaminen aseteollisuuteen oikein. Kukaan ei oikein tiennyt, ja sen seurauksena Anna lähti tutkimusretkelle, joka on tehnyt hänestä Ilmarisen vastuullisen sjoittamisen johtajan. Hän vastaa asiantuntijana siitä, että yhtiön 48 miljardin euron sijoitusvarat ohjautuvat ympäristön, sosiaalisen kehityksen ja hyvän hallinnon näkökulmasta oikein. Hän on kirjoittanut vastuullisen sijoittamisen perusteoksen, on alan kysytty luennoitsija ja hänelle soittavat niin Financial Times kuin Wall Street Journalkin. Muutaman viime vuoden aikana vastuullisten periaatteiden mukaan kanavoituvan rahan määrä on räjähtänyt. Mitä on eettiinen, mitä on vastuullinen, entä mitä on muutossijoittaminen? Kun maailmaan vaikutetaan miljardien voimalla, kysymys ei ole kieltäytymisestä, vaan muutoskohteiden etsimisestä. Miten ne löydetään, miten niille valitaan johtajat ja mitä tehdään, kun homma ei toimi, kuten silloin kun Annan tiimi oli juuri sijoittanut BP:hen – ja sit

 • Jakso 47: Kymmenen vaatimusta vapaalle ihmiselle

  Jakso 47: Kymmenen vaatimusta vapaalle ihmiselle

  27/08/2019 Duration: 01h29min

  Jari Ehrnrooth on 10X Finland Podcastin kaikkien aikojen kuunnelluin vieras. Kolme vuotta sitten hän oli juuri julkaissut kirjan Hyvintoimintayhteiskunta ja puhuimme itsekurista. Nyt häneltä on juuri ilmestynut teos Kymmenen vaatimusta vapaalle ihmiselle ja se on hyvä syy palata 10X-mikrofonien ääreen. Jari on yhteiskuntatieteilijä, historioitsija ja kirjailija, joka pysähtyy uusimmassa kirjassaan ihmisarvon ja vapauden teemojen äärelle. Länsimaisella ihmisellä on vapautta enemmän kuin koskaan, mutta onko siitä tullut itsestäänselvyys, jonka eteen emme ole valmiita ponnistelemaan. Jarin mielestä länsimaisten yhteiskuntien on ryhdistäydyttäva ja ryhmittäydyttävä puolustamaan yksilönvapautta arvopäämääränä. Muuten Kiina jyrää meidät ja aika lailla kaiken, mihin uskomme. Murroksen keskellä Jari on optimisti: niin ilmastonmuutos, tekoäly kuin aikamme populistiset liikkeetkin ovat suuria mahdollisuuksia rakentaa jotakin parempaa kuin mitä olemme tähän mennessä nähneet. 10X Finland Podcastin on tuottanut sisältötoi

 • Jakso 46: Video ja vallankäyttö

  Jakso 46: Video ja vallankäyttö

  30/06/2019 Duration: 01h28min

  Pauli Kopu johtaa videotuotantoyhtiö Klokia ja on yksi Slushin ja Tubeconin alkuperäisistä taustavoimista. Vuonna 2012 hänet palkittiin Cannesissa maailman lupaavimpana nuorena tuottajana. Videoita hän on tehnyt mm. Roviolle, Nasalle, Microsoftille, National Geographicille sekä taistelukuvaajana puolustusvoimille. Viisi vuotta sitten hän lähti etsimään vastausta kysymykseen, millaista audiovisuaalinen media on television jälkeen. Retken lopputuloksena syntyi kirja, joka on juuri ilmestynyt. Tässä podcastissa puhumme kirjan löydöksistä, tubettamisesta, telkkarista ja Slushista, mutta paljon myös siitä, mitkä ovat tänä päivänä oikeita taktiikoita ja strategioita käyttää videota tehokkaasti. 10X Finland Podcastin on tuottanut sisältötoimisto Great Point. Hyviä kuunteluhetkiä!

 • Jakso 45: Ajoituksen taito

  Jakso 45: Ajoituksen taito

  27/06/2019 Duration: 01h19min

  Markku Mäkeläinen on korkeimmalle Piilaakson hierarkiassa tähän mennessä yltänyt suomalainen. Hän johti viiden vuoden ajan Facebookin kumppaniyhteistyötä, mutta palasi hiljattain Suomeen rakentamaan maan ja pääomasijoitusyhtiö Nexit Venturesin ensimmäistä todellista kasvurahastoa. Markku on koko elämänsä ajan osunut oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Hän on elänyt aallonharjalla internetin, startup-kulttuurin, Aasian ja Facebookin nousussa. Nyt hänen mielestään on oikea aika nostaa suomalainen startup-rahoitus uudelle tasolle. Puhumme tässä podcastista elämästä Aasiassa, Facebookin johtamisopeista ja kulttuurista, kasvun alkemiasta ja tietenkin Suomen mahdollisuuksista. 10X Finland Podcastin on tuottanut sisältötoimisto Great Point. Hyviä kuunteluhetkiä!

 • Jakso 44: Miten löydetään oma paikka maailmassa

  Jakso 44: Miten löydetään oma paikka maailmassa

  28/03/2019 Duration: 01h20min

  Marko Röhr johtaa perustamaansa elokuvatuotantoyhtiötä Matila Röhr Productionsia, joka tunnetaan mm. Röllistä, Rukajärven tiestä, Vedenlaisesta Islannista ja Metsän tarinasta. Yhtiöstä on vuosien saatossa kasvanut kansainvälisesti ihailtu arktisten vedenalaisten elokuvien ja pohjoisten luontoelokuvien erikoistalo. Ja Markosta itsestään luontoelokuvien ohjaaja. Tässä podcastissa puhumme Markon matkasta juuri siihen pisteeseen, jossa hän on tänään. Hän seurasi intohimojaan ja kartoitti ja opetteli kaiken niihin liittyvän, kunnes kaksi hänen elämänsä valtasuonta, elokuva ja luonto, löysivät toisensa. Puhumme myös hetken tärkeydestä kiivaasti muuttuvassa maailmassa, ihanteiden mukaan elämisestä, merikotkien paluusta ja siitä miksi paradoksaalisesti itsekkyys voi lopulta olla avain ihmisen pelastumiseen. 10X Finland Podcastin on tuottanut sisältötoimisto Great Point. Hyviä kuunteluhetkiä!

 • Episode 43: How to brace for Brexit

  Episode 43: How to brace for Brexit

  28/02/2019 Duration: 01h03min

  10X Finland is a podcast on digital and other major changes in our lives. What are the new opportunities to businesses, individuals and governments and what are the threats? I am Jaakko Tapaninen and this is a special episode of 10X Finland. Usually the conversations are conducted in Finnish, but now I will run an experiment, an English-language one with a foreign guest. If you like it, I'll do more. Lucy Thomas was a BBC journalist covering the EU in Brussels who became a spokesperson and campaigner for those in Britain who thought that the EU membership was a good thing. During the campaign leading to the referendum she was the deputy director of the Remain side. Now she works for Edelman, one of the world's most respected communications firms and advices companies on how to deal with Brexit. In this podcast we travel back into the heat of the campaign, look at what's happening to trust all over the world, and talk about how companies should prepare themselves for whatever is to come regarding Brexit. 10X F

 • Jakso 42: Miten terve rakentaminen skaalataan kaikkien ulottuville

  Jakso 42: Miten terve rakentaminen skaalataan kaikkien ulottuville

  31/01/2019 Duration: 01h56min

  Thomas Noreila järjesti joitakin vuosia sitten Suomen kaikkien aikojen menestyksekkäimmän hyväntekeväisyyskonsertin, Live Aid Uusi Lastensairaalan 2017 -tapahtuman, joka tehtiin ilman rahaa, mutta jolla kerättiin yli kaksi miljoonaa euroa uudelle sairaalalle. Nyt Thomas aikoo muuttaa sen, kuinka suomalaiset asuvat, aluksi talo kerrallaan. Oma hirsitalohanke opetti hänet rakentajaksi, mutta työpaikalla huonosta sisäilmasta saatu astma sysäsi hänet syväsukellukselle suomalaisten talojen ja rakentamisen tilaan. Miksi uudetkin rakennukset homehtuvat niille sijoilleen ja mitä asialle voi tehdä? Thomasin etsii vastausta TRÄ Groupin avulla, jonka toimitusjohtaja ja yksi perustajista hän on. Yhtiön tavoitteena on skaalata terveellinen ja kestävä puurakentaminen kaikkien suomalaisten ulottuville. Tämä podcast keskittyy - Live Aid -kokemusten lisäksi - siihen, millä keinoin suuri muutos tuupataan marginaalista valtavirtaan. 10X Finland Podcastin on tuottanut sisältötoimisto Great Point. Hyviä kuunteluhetkiä!

 • Jakso 41: Sukellus milleniaalin mieleen: Jos me ei muuteta maailmaa, niin kuka?

  Jakso 41: Sukellus milleniaalin mieleen: "Jos me ei muuteta maailmaa, niin kuka?"

  31/01/2019 Duration: 01h27min

  Perttu Pölönen on säveltäjä, keksijä, puhuja, nörtti, yrittäjä, ajattelija ja milleniaali. 15-vuotiaana hän halusi Sibeliukseksi, mutta koska musiikin teoria oli hankalaa, hän hakkeroi sen ja keksi Sävelkellon ja uudisti musiikin opetuksen. Hän on voittanut Suomen mestaruuden kolmiloikassa ja säveltänyt Rubikin kuution – kyllä sekin on mahdollista. Hänet on valittu luovimmaksi suomalaiseksi ja yhdeksi Euroopan innovatiivisimmista alle 35-vuotiaista. Hän teki kuluvana vuonna 160 puhekeikkaa, pääasiassa disruptiosta, ja hän on mukana hankkeessa, jossa Myanmarin lapsia opetetaan lisätyn todellisuuden keinoin.  Tämä keskustelu on 10X runsaudensarvi. Puhumme osallisuudesta ja orjuudesta, kilpailusta robottien kanssa, Facebookista, tulevaisuuden bisneksistä, arvonluonnista AI:n aikakaudella, päiväkotien merkityksestä sekä tulevaisuuden työstä ja taiteesta. Ja lopulta päädymme etsimään totuuutta, emme murroksesta tai teknologiasta, vaan siitä mikä ei muutu. Entä jos tulevaisuuden tärkein taito onkin rakastamisen tai

 • Jakso 40: Taide on kaiken sen taustalla, että mä voin mitään luoda

  Jakso 40: "Taide on kaiken sen taustalla, että mä voin mitään luoda"

  29/11/2018 Duration: 01h19min

  Annu Nieminen on insinööri, joka johtaa perustamaansa The Upright Projectia, jonka tarkoitus on vaikuttaa koko maailman kulutustottumuksiin, sijoituspäätöksiin ja tuotantotapoihin. Järjestelmä tislaa neuroverkkojen voimalla kymmenien miljoonien tieteellisten artikkelien tiedosta yhden luvun, joka kuvaa tuotteen vaikutusta ympäristöön, terveyteen, yhteiskuntaan ja tietoon. Tuon luvun voimalla kapitalismi voidaan nostaa uudelle, valistuneemmalle tasolle. Aikaisemmin Annu työskenteli konsulttina McKinseylla ja toimitusjohtajana Suomen lupaavimpien yritysten yhteenliittymässä Kasvuryhmässä. Tässä podcastissa Annu puhuu siitä, miksi hänen oli pakko perustaa Upright, millaiselle johtajuudelle tänään on suurin tarve ja miten yritys ottaa fiksuimmin huomioon kestävyyden vaatimuksen. Annu on ehkä päättänyt pelastaa maailman numeroilla, mutta lopulta hänen suurin opettajansa on ollut taide. 10X Finland podcastin on tuottanut sisältötoimisto Great Point. Hyviä kuunteluhetkiä.

 • Jakso 39: Lopulta voittamisen kulttuuri ratkaisee

  Jakso 39: "Lopulta voittamisen kulttuuri ratkaisee"

  24/10/2018 Duration: 02h01min

  Marko Yrjövuori on taekwondon mustavyö, skeleton-kelkkailumestari ja urheiluhieroja, joka toteutti Amerikan-unelmansa. Hän on työskennellyt sekä Los Angeles Kings -jääkiekkojoukkueen että Los Angeles Lakers -koripallojoukkueen hierojana ja iskenyt kätensä niin Tony Halmeeseen, Kobe Bryantiin kuin Michelle Pfeifferiinkin. Performance coachina hän on auttanut lukemattomia NBA-, NHL-, NFL-, UFC- ja olympiatähtiä. Nykyisin hän omistaa Helsingissä Elite Trainers -salin ja on yksi Healthy Boss -suorituskyky- ja terveysfirman perustajista. Tässä podcastissa puhumme Markon kasvamisesta, aggressioiden kanavoimisesta, unelman jahtaamisesta sekä työskentelystä maapallon parhaiden atleettien luottomiehenä. Puhumme myös voittamisen anatomiasta, hyvän elämän aakkosista, järkevästä treenaamisesta ja tasapainon hakemisesta samalla, kun kaikki pannaan peliin. 10X Finland podcastin on tuottanut sisältötoimisto Great Point. Hyviä kuunteluhetkiä.

 • Jakso 38: Tää mahdollistaa sen, että me kehitytään lajina nopeammin

  Jakso 38: "Tää mahdollistaa sen, että me kehitytään lajina nopeammin"

  25/09/2018 Duration: 01h17min

  Teemu Arina on Suomen tunnetuin biohakkeri, mutta myös sarjayrittäjä, joka perusti ensimmäisen firmansa jo lukiolaisena. Hän on oman tiensä kulkija, joka harvoin hyväksyy todellisuuden sellaisena kuin se annetaan, vaan keksii keinon hakkeroida sen mielenkiintoisemmaksi ja toimivammaksi. Puhumme tässä podcastissa muun muassa siitä, miksi biohakkerointi kiehtoo juuri nyt, siitä miksi suomalaisten pitäisi lopultakin unohtaa keskittyminen kotimarkkinoihin sekä siitä, miksi elämässä ei kannata tehdä niin kuin muut. Teemun uusin kirja keskittyy stressin hallintaan. Kuulemme myös hänen omat keinonsa estää romahdus, vaikka kynttilä palaisikin välillä molemmista päistä. 10X Finland podcastin on tuottanut sisältötoimisto Great Point. Hyviä kuunteluhetkiä.

 • Jakso 37: Palvelullistaminen on tää räjähtävä juttu

  Jakso 37: "Palvelullistaminen on tää räjähtävä juttu"

  16/08/2018 Duration: 01h19min

  Jussi Aho johtaa Fira-konsernia, joka on nopeasti ampaissut pienestä betonirakentajasta keskisuureksi ja todennäköisesti Suomen innovatiivisimmaksi rakennusalan yritykseksi. Suuri yleisö tuntee Firan kahden viikon putkiremontista, mutta suurin potentiaali yhtiössä kätkeytyy sen sisäisiin startuppeihin, joissa kehitellää kansainvälisesti skaalautuvia palveluita. Jussin ratkaiseva hetki oli, kun hän kymmenen vuotta sitten Yhdysvalloissa ymmärsi, mitä vauhtia Google kasvoi. Se oli tämän ajan sävel. Liiketoimintamalleja ja kyvykkyyksiä on kehitettävä räjähtävällä nopeudella ja verkostovaikutus on saatava niin suureksi kuin mahdollista. Tässä kauttaaltaan kiehtovassa keskustelussa puhumme siitä, mitä tämä käytännössä tarkoittaa. Sekä muun muaassa siitä, miksi kaiken keskelle alustojen rakentaminen on ajateltava niin, että ensin tehdään hyvää ja vasta sitten rahaa. 10X Finland podcastin on tuottanut sisältötoimisto Great Point. Hyviä kuunteluhetkiä.

 • Jakso 36: Miten näyttää keskaria niin, että ihmiset ihastuvat sinuun

  Jakso 36: Miten näyttää keskaria niin, että ihmiset ihastuvat sinuun

  15/06/2018 Duration: 01h27min

  Henri Alén oli ensin töissä Suomen perinteisissä ykköravintoloissa, Palacessa ja Savoyssa ja alkoi sitten itse perustaa maan puhutuimpia ja rakastetuimpia uusia ravintoloita. Miten syntyivät Muru, Finnjävel ja viimeisimpänä Ultima? Entä mitä vaadittiiin, että hänestä tuli Suomen suosituimpiin ja kansainvälisimpiin kuuluva TV-kokki? Tässä monipuolisen hurmaavassa keskustelussa puhumme muun muassa Murun satumaisesta menestyksestä, aeroponisesta perunankasvatuksesta, suomalaisen ruoan hurjista mahdollisuuksista, siivoamisesta johtamisen työkaluna, Twitter-räjähdyksistä ja elämästä paniikkihäiriön kanssa. Hyviä kuunteluhetkiä!

 • Jakso 35: Miten saadaan 270 miljoonaa YouTube-katselua

  Jakso 35: Miten saadaan 270 miljoonaa YouTube-katselua

  22/05/2018 Duration: 01h02min

  Lauri ja Anni Vuohensilta murskaavat viikottain hydraulisella puristimella mitä omituisinta tavaraa ja nauraa rätkättävät päälle. YouTube-kanava Hydraulic Press Channelilla, jota tehdään tamperelaisessa konepajassa, on 1,9 miljoonaa tilaajaa ja se on kerännyt 270 miljoonaa katselua. Touhu on harmitonta hassuttelua, mutta myös huolellisesti rakennettua liiketoimintaa ja Vuohensiltojen ammatti. Miten yhdistetään spontaani hulluttelu ja määrätietoinen median kehittäminen? Mitä Vuohensillat ovat oppineet yleisön rakentamisesta someajassa? Entä mitkä ovat heidän neuvonsa vasta-alkajalle? Hauskoja kuunteluhetkiä.

page 1 from 3

Informações: