Ramsby/fischerström

Informações:

Synopsis

Cissi Ramsby och Lovisa Fischerström i en något extrem podcast, på alla tänkbara sätt! Vi pratar om allt som är tabu och lite till, delar med oss av misstag, livserfarenhet och känslor. Detta självklart i kombination med oerhört mycket skratt. Ett vinnande koncept, tycker vi!

Episodes

 • Recap, snubbars ensamma liv och bananjobb

  Recap, snubbars ensamma liv och bananjobb

  09/10/2017 Duration: 01h20min

  We've done it again! Efter 10 månaders väntan är vi tillbaka med en podd. Vi recapar vad som hänt på senaste tiden, pratar om hur sorgligt det är att snubbar inte har några nära kompisar, Loffes nya eventgig med Cissi som chef och mycket mer! Hoppas det går mindre än 10 månader tills vi hörs igen.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Kulturens ABC mashup!

  Kulturens ABC mashup!

  18/12/2016 Duration: 01h33min

  Vi har bjudit in de fantastiska människorna Cecilia Suhaid Gustafsson och Cajsa Stina Forssberg från podden Kulturens ABC. Vi snackar dejting, Tinder, att vara tjock, Cajsas bipolaritet och mycket mer. Och vi gör det (till Cissis lycka) samtidigt som vi dricker vin. Lyckan är gjord!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Säga upp mens, Judge Judy och Loffe försäger sig

  Säga upp mens, Judge Judy och Loffe försäger sig

  01/12/2016 Duration: 45min

  Det blev mycket Tinder-snack förra veckan och vi fortsätter! Loffe berättar om hur det går där och hur hon gör bort sig, vi kommer av någon konstig anledning in på det oklara programmet Judge Judy och Loffa råkar outa en Tinder-människa.. oops.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Breakup, stingrocka och Lovisas Tinderlista

  Breakup, stingrocka och Lovisas Tinderlista

  23/11/2016 Duration: 01h00s

  Efter 5 månaders uppehåll är vi tillbaka!! Det har varit ett riktigt jävla pissår 2016 men vi försöker skratta åt det ändå. Vi pratar om breakups och hur tufft det kan vara, Loffe går all in på Tinder och Cissi blir attackerad av djur i USA. Även en ny programpunkt dyker upp, Lovisas Tinderlista!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • PHESTEN på West Pride

  PHESTEN på West Pride

  08/06/2016 Duration: 28min

  Hörni! Ni har väl inte missat att vi ska ha fest under West Pride?! Jazzhuset i Göteborg den 10 juni 22-03 är alla välkomna, och speciellt om du är flata, brud, tjej, trans, ickebinär och helt enkelt allt förutom cis-snubbe. Vi har några grymma akter i form av stand up och DJs, lyssna för att höra mer om vad som händer!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Kristin Stegs glada lista, vara tjock och Cissi i Tyskland

  Kristin Stegs glada lista, vara tjock och Cissi i Tyskland

  06/06/2016 Duration: 01h10min

  Fantastiska Kristin Stegs gästar oss och är som vanligt hilarious! Kristin berättar om hur det var att vara tjock, Cissi har gjort bort sig i Tyskland och Loffe bjuder såklart på Lovisas Lista. Där kontrar även Kristin med en alldeles egen Kristins lista!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Aldrig så smart, nutta och Hitlers fetisch

  Aldrig så smart, nutta och Hitlers fetisch

  08/04/2016 Duration: 01h04min

  I den här podden har vi vår fantastiska poddkompis Ordbajsaren som gäst! Hon heter även Sara Phillis och hon berättar bland annat om sina preferenser vad gäller killar och vad för snusk som kan hända på ett klosterläger i Frankrike. Hon använder även det förbjudna P-ordet, your know what we mean. Det blir medelåldersmänniskor på internet och massa snack om sex!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Swivel sweeper, Loffes karma och belive in yorself

  Swivel sweeper, Loffes karma och belive in yorself

  04/04/2016 Duration: 56min

  Vi snackar återigen om Emelie Glitteransikte och det faktum att Loffe intalat sig själv att hon faktiskt heter så. Cissi bjuder på mer irritation kring medelåldersmänniskor på internet och Loffe berättar om hur hon bättrar på sin karma. Och mitt i allt får hon ett telefonsamtal som återigen bevisar hur karman ska hållas uppe.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Flikka, ipodd nannou och medelåldersmänniskor på internet

  Flikka, ipodd nannou och medelåldersmänniskor på internet

  25/02/2016 Duration: 40min

  I detta avsnittet presenterar vi en helt ny programpunkt som är Cissis alldeles egna, vi kallar den Medelålders människor på internet! För alla har vi väl historier om detta? Vi diskuterar även gamla töntiga uttryck som flikka och kjamiz och såklart andra tokigheter!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Emelie Glitteransikte, panikångest och handprutt

  Emelie Glitteransikte, panikångest och handprutt

  17/02/2016 Duration: 01h02min

  Loffe pratar om det sorgligaste hon vet, något som utspelar sig i matsalar. Och eftersom att vi insåg mitt i inspelningen att vi bestämt att sista podden i månaden ska bli en frågepodd så kör vi ett gäng frågor och blir väldigt seriösa när Loffe berättar om erfarenheter av psykiskt ohälsa.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Superblondtänk, formfranska och hur ett flatbarn blir till

  Superblondtänk, formfranska och hur ett flatbarn blir till

  01/02/2016 Duration: 52min

  En timme av tokigheter! Cissi försöker ge ledtrådar till vem vi ska ha som gäst snart, det går sådär. Loffe berättar om hur det funkar att skaffa barn som flatpar och vi ger även lite relationstips samt bjuder på Lovisas Lista!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Podd-bingo, tros-hierarki och en timma och en kvart

  Podd-bingo, tros-hierarki och en timma och en kvart

  10/01/2016 Duration: 53min

  Första podden på det nya året 2016. Vi gör ett nyårsbingo för podden där vi lovar att vara mer uppstyrda under året. Cissi har självklart en spårvagnshistoria och Lovisas lista är tillbaka!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Ouppstyrd, snarkförnekelse och hur viktigt är sex

  Ouppstyrd, snarkförnekelse och hur viktigt är sex

  25/11/2015 Duration: 46min

  Loffe önskar att hon var en uppstyrd människa och försöker så gott hon kan, med både färgpennor och block. Cissi går loss på kontorsmaterial och vi svarar på ask-frågor som bland annat handlar om ur viktigt sex är i en relation.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Transrese-Noel, radiosvin och hollywoodifierad

  Transrese-Noel, radiosvin och hollywoodifierad

  17/11/2015 Duration: 57min

  Efter mycket om och men är podden här! Vår fantastike vän Noel har återvänt för att berätta om sin transresa och den här gånger har det hänt lite grejer sen sist. Cissi blir upprörd över ett pucko som ringt in till radio och Loffe berättar att alla hennes känslor kommer ut ur ögonen..  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Känsloögonmänniska, i Idol-Cissis skugga och typiskt oss

  Känsloögonmänniska, i Idol-Cissis skugga och typiskt oss

  26/10/2015 Duration: 42min

  Loffe får ut alla sina känslor ur ögonen och känner att hon hamnat i skuggan av Cissi. Cissi håller inte alls med och tycker att Loffe får all uppmärksamhet. Vi startar en ny programpunkt som heter "Typiskt dig".  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Socialt medium, vaginavampyr och Vulvarine

  Socialt medium, vaginavampyr och Vulvarine

  09/10/2015 Duration: 01h05min

  En kompensationspodd för att vi är usla på att spela in. Vi pratar självklart om mens men även om hur senila vi är, vad som gör oss till bra kompisar, nya säsongen av Paradise Hotel och svarar på era frågor från Ask.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Slampiga 90-talister, Instagram-hybris och Periscope

  Slampiga 90-talister, Instagram-hybris och Periscope

  13/09/2015 Duration: 57min

  Är 90-taliserna lite slampigare? Och hur mycket får en egentligen tycka om sin egen insta? Vi får besök i studion av nya poddare och vi testat det nya sociala medier Periscope under sändning!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Hur komma ut, statuskapning och nöshorning

  Hur komma ut, statuskapning och nöshorning

  01/09/2015 Duration: 39min

  En lite kortare podd där vi bjuder på svar från frågor på Ask.fm. Bland annat om hur en säger till sina kompisar är de använder ord en inte bör och lite tips på hur en kan komma ut på bästa sätt! Vi har även korat en vinnare i vår fantastiska selife-med-djur-tävling!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Tatueringsklyscha, pridebashing och menskoppsmisär

  Tatueringsklyscha, pridebashing och menskoppsmisär

  07/08/2015 Duration: 01h13s

  Vi har varit på Pride!! Tjoohoo! Vi berättar om vad vi gjort, vad vi lärt oss och vad som var mindre bra.. Cissi berättar historier om sina tatueringar och en extremt speciell händelse med hennes menskopp. Loffe bjuder på Lovisas Lista och vi försöker avgöra vår Happy Plugs-tävling.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Specialpod: Mariette

  Specialpod: Mariette

  20/07/2015 Duration: 28min

  En alldeles egen pod med ett skönt snack med Mariette på West Pride 2015. Vi pratar Idol och allt som Mariette och Cissi har gemensamt, diggar till 90-talsmusik och diskuterar gaydars och Mariette självklara flatutstrålning. Inspelat backstage i Regnbågsparken på West Pride (precis bredvid scenen, därav musiken)  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

page 1 from 6